Actualitate

USR confirmă: vroiam să îl demitem pe Cîțu înainte de cazul Stelian. S-a transformat în Dragnea, credea că suntem o ANEXĂ

USR confirmă prin vocea Cristinei Rizea că dorea să îl demită pe Florin Cîțu chiar dinainte ca acesta să îl dea afară pe Stelian Ion de la Justiție.

Ceea ce PNL-ul nu știe, este că noi ne-am gândit la moțiune înainte de demiterea lui Stelian Ion.Ne-am gândit că e cazul ca Florin Cîțu să plece, atunci când s-a transformat în Dragnea, ba mai mult, a încercat să-l depășească. Pentru că nici măcar Dragnea nu a încercat un tun de 50 de miliarde de lei dintr-un pix.Faptul că cei de la AUR au anunțat primii că vor semna și susține moțiunea noastră nu ne surprinde. O moțiune este un gest extrem. Nu e nimeni fericit că s-a ajuns aici dar nu avem nevoie de Dragnea2.PNL a crezut și a împrăștiat în spațiul public că noi suntem o anexă a lor, mereu la dispoziție, gata să suportăm orice mizerie pentru niște funcții.Ne-au subestimat. Fiecare om de la USR PLUS are unde să se întoarcă după ce și-a terminat mandatul într-o funcție publică. Nu suntem împământeniți în politică precum cei din partidele vechi…Politica este despre oameni și în interesul oamenilor. Tocmai de aceea USR PLUS a cerut transparență pentru PNDL3 A. SalignyNu poți să dai 50 miliarde lei în schimbul voturilor primarilor ca să devii tu șef de partid. Nu poți să minți că vrei să dezvolți România când tu nu pui nicio condiție și nu te asiguri că investițiile sunt pe bune.Vreți să vedem iar becuri de 2000 euro/bucata?Invităm toți parlamentarii responsabili, care cred că România merită mai mult să semneze moțiunea.Personal, îi invit pe colegii parlamentari de Constanța indiferent de partid, să semneze moțiunea. Județul Constanța are nevoie ca banii din A. Saligny să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie de ei, dar are nevoie ca investițiile să fie durabile și benefice pentru constănțeni, nu bani aruncați în bătaie de joc scrie Cristina Rizea pe propia Pagină de Facebook.