ActualitateOpinii

USRPLUS vrea ca românii să fie sancționați de UE doar pentru că sunt normali

Distribuie acest articol!

  Nu contestă nimeni că europarlamentarii USRPLUS sunt persoane citite, cu carte, dar am impresia că ei au înțeles la propriu și nu la figurat faimoasele versuri „e vița noastră făurită de doi bărbați cu brațe tari”.

  Dragi pluseriști, când a zis poetul asta nu s-a referit la faptul că Decebal și Traian s-au iubit cu foc, ci a fost doar o figură de stil, pentru că, din câte vedem, cel puțin deocamdată, un bărbat n-a reușit să se înmulțească fără ajutorul unei femei. Căci, dacă natura ar fi hotărât că e normal ca bărbații să se împerecheze între ei, să nască puișori vii și să-i hrănească exclusiv cu lapte (dar să se radă bine pe piept înainte, ca să nu înghită ăia micii fire de păr), atunci la toate creaturile terestre, de la guvid la macac, masculii s-ar fi iubit cu năbădăi, ar fi fătat bine-mersi, iar femeile n-ar fi apărut pe lume decât ca să spele vase, să calce rufe și să ia copiii de la școală. Îi înțeleg pe domnii gay că nu le plac femeile, dar de aici până la a vrea să li se substituie e cale lungă. Lăsați femeile să nască și să crească odrasle, pentru că asta nu e treaba voastră. Voi puteți fi creativi – și istoria o dovedește – în nenumărate alte domenii.

  N-am auzit ca Michelangelo, da Vinci sau Ceaikovski să ceară să se mărite cu bărbatul visurilor lor, cum cer ăștia acum prin Parlamentul European, și totuși asta nu i-a împiedicat să fie niște genii nepieritoare.

  Și nu cred că, dacă te opui rezoluției votată ieri în Parlamentul European, prin care se cere pedepsirea statelor UE care nu acceptă căsătoriile gay și recunoaşterea statutului parental pentru persoanele LGBTIQ, te numești homofob. Această opoziție reprezintă doar  o reacție a normalității, a majorității tăcute și adormite, care se trezește că minoritatea i s-a suit în cap și, după atâtea drepturi primite, vrea și mai multe drepturi. Drăguții de gay ar trebui să-și vadă de treaba lor, diurnă sau nocturnă, că nu-i deranjează nimeni, dar să nu ceară mai mult decât e cazul. Pentru că acum vor să se legalizeze căsătoria, pe urmă or să vrea să înfieze copii, pe urmă o să ceară ca doar ei să aibă dreptul să crească copii și cine știe ce le mai trece prin cap. Nu mai vorbesc de riscul ca, dacă România acceptă, așa cum țin morțiș progresiștii lui Cioloș și Barna să impună, căsătoriile gay, adopțiile de copii de către cupluri gay și educarea copiilor în spirit novator și fără diferențiere între genuri, se vor trezi și alte minorități sexuale să ceară diverse lucruri.

  De pildă, zoofilii ar putea dori să se scrie negru pe alb în Constituție că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat și o capră” – unde, atenție!, capra să fie patrupedă nu doar în pat, ci și în restul zilei.

  O să-mi ziceți că aia nu mai e căsătorie liber consfințită, căci capra nu se poate exprima. Fals, dragii mei. La ce progrese a făcut știința modernă e doar o chestiune de timp până când savanții britanici vor anunța lansarea primului decodor căpresc, care convertește instantaneu behăielile în ”Da”-uri emoționate, în fața ofițerului Stării Civile.

  S-ar putea totuși ca, la câtă presiune pun pe guverne susţinătorii LGBTIQ declarați care au ajuns în ultimii ani la conducerea Americii, a Canadei, a Europei și în general la conducerea Occidentului, căsătoriile gay să fie legiferate și la noi, oricât s-ar opune majoritatea românilor. Dacă-i ordin de la Bruxelles, trâmbițat până-n România de vuvuzelele pluseriste, ce-am mai putea face?

  Și de când sintagma „politically correct” începe să se pronunțe tot mai apăsat „politically currect”, de ce ne-am mai mira? Asta-i viața în minunata lume nouă sexomarxistă: suntem majoritari, trebuie să suportăm ce ne bagă pe gât (brrr!) minoritățile, de orice fel ar fi ele.

  Dar dragi militanți pentru drepturile LGBTIQ, care sunteți atât de vocali și de orali pe rețelele de socializare, aveți mare grijă ce vă doriţi! Nu de alta, dar riscați să deschideți o cutie a Pandorei din care nu știm ce poate ieși. Voi vreți să pedepsiți România pentru că e normală, vreți să le impuneți cu forța românilor, prin cozile voastre de topor ajunse europarlamentari la Bruxelles, legalizarea căsătoriilor gay, dar v-ați gândit că într-o zi, în viitor, ar putea să vină unii și mai vocali, care să ceară și alte chestii? Te-ai gândit, domnule Cioloș? V-ați gândit, domni și doamne de la USRPLUS?  Păi dacă – pui un caz! – când veți fi voi bătrâni, așteptând pensia specială, apare un curent pentru legalizarea gerontofiliei și vă babardește tânăra generație pe unde vă prinde?


  Distribuie acest articol!