Actualitate

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății: “Florin Cîțu a nenorocit campania de vaccinare. Valul 4 este al lui”

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a ieșit din umbră și încearcă să îi terfelească imaginea premierului. Florin Cîțu a demis toți secretarii de stat de la USR-PLUS din ministerul Sănătății, totodată acuzându-i de încetinirea campaniei de vaccinare și distrugerea imaginii Guvernului Cîțu.

”Am auzit că domnul Cîţu a dat afară secretarii de stat USR PLUS de la Ministerul Sănătăţii pentru că îi era teamă că aceştia ar putea încetini campania de vaccinare, a scris pe Facebook, Vlad Voiculescu.

”Românii trebuie să ştie că:

1. Nu prea ai ce să mai încetineşti la campania de vaccinare. Numeri pe degete aproape vaccinările din fiecare centru de vaccinare;

2. Secretarul de stat cu atribuţii pe vaccinare – de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi – este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier.

Acesta susţine că ”Florin Cîţu s-a urcat – aproape literalmente – pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătăţii, ascunzând datele reale şi pozând în campionul relaxărilor”.

”A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai şi prin asta a şters şansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depăşirea pandemiei. Florine, românii trebuie să ştie că valul 4 este valul tău”, a încheiat Voiculescu.