Actualitate

Voi simțiți această creștere?! – Raluca Turcan: “România are creștere economică sănătoasă”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că, “dincolo de orice bruiaj care există în spaţiul public”, cifrele arată că avem creştere economică accelerată, investiţii publice în creştere cu peste 32% în prima jumătate a lui 2021 comparativ cu aceeaşi perioadă a anul trecut, dar şi 120.000 de locuri de muncă nou create de la începutul anului. Ce nu ne spune ministrul Muncii este că avem o inflație și scumpiri pe măsură, iar așa zisa creștere economică din tabelul excel nu se regăsește în buzunarul românului de rând.

“O ţară are nevoie de 3 mari repere, pentru a putea depăşi perioadele dificile: investiţii, locuri de muncă şi, evident, creştere economică”, a susţinut Raluca Turcan.

“În cazul României, rezultatele sunt concrete şi, dincolo de orice bruiaj care există în spaţiul public şi pe care îl resimţim cu toţii, cifrele arată că avem creştere economică accelerată, investiţii publice în creştere cu peste 32% în prima jumătate a lui 2021 comparativ cu aceeaşi perioadă a anul trecut, dar şi 120.000 de locuri de muncă nou create de la începutul anului până în acest moment. Aceste rezultate au fost pregătite prin măsurile de sprijin pentru mediul de afaceri, pentru angajatori şi angajaţi, în care am investit 7,6 miliarde lei şi am salvat aproximativ 1,4 milioane locuri de muncă”, a subliniat Turcan.