Ziua 126 de război. Rușii atacă cu rachete orașul Nicolaev. Cel puțin 2 morți și 3 răniți. Zelenski numește Rusia „stat terorist”

Ziua 126 de război. Rușii atacă cu rachete orașul Nicolaev. Cel puțin 2 morți și 3 răniți. Zelenski numește Rusia „stat terorist”

Casa Albă începe să-și piardă încrederea că Ucraina va putea vreodată să-și ia înapoi toate teritoriile pe care le-a pierdut în fața Rusiei, chiar și cu armele mai grele pe care le va primi din Vest. Potrivit unor oficiali americani citați de CNN, consilierii președintelui Biden dezbat cum și dacă Kievul ar trebui să-și schimbe definiția unei victorii și să accepte posibilitatea ca țara să se fi micșorat ireversibil. Între timp, noi imagini arată devastarea de la mallul bombardat acum două zile. Ucraina acuză Moscova de terorism și spune că a ucis în mod deliberat civili. În discursul său de azi noapte, Volodimir Zelenski a prezentat filmări cu momentul în care o rachetă lovește centrul comercial. Președintele ucrainean a cerut intervenția ONU, într-un discurs ținut în Consiliul de Securitate. Live Textul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina poate fi urmărit AICI Situația frontului din Ucraina la data de 28 iunie. Sursă: Ministerul britanic al Apărării Zelenski: Putin are o boală gravă, suferă de lipsă de respect faţă de poporul ucraineanACTUALIZARE 12.30 Președintele rus Vladimir Putin suferă într-adevăr de o gravă maladie, iar aceasta constă în lipsa de respect faţă de poporul ucrainean, a afirmat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a subliniat că de această boală suferă mulţi din anturajul liderului rus, potrivit media ucrainene Unian şi Rbc.ua, care citează miercuri un fragment dintr-un interviu mai amplu acordat de acesta unui post de televiziune american.Solicitate să comenteze referitor la speculaţiile potrivit cărora Putin ar fi bolnav, Zelenski a afirmat într-un interviu pentru NBC că boala liderului rus este mai periculoasă decât cancerul despre care vorbesc unele media. „Nu ştiu ce se întâmplă cu Vladimir Putin. Cred că are o boală gravă, dar aceasta este mai complicată decât boala despre care vorbiţi. Aceasta este o boală privind lipsa de respect faţă de poporul nostru,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!