Politica

Daniel-Gheorghe Rusu(AUR) – Însuși președintele statului se complace de șapte ani să conducă un „stat eșuat’’

Dacă o țară este într-o criză continuă fără a fi amenințată din exterior de anumiți factori, ar trebui să ridicăm întrebări cu privire la sănătatea mintală sau interesele meschine ale celor care ne conduc, spune Daniel Gheorghe Rusu, deputat AUR în Parlamentul României.

Se pune întrebarea pentru cine conduce Președintele Klaus Iohannis România, deoarece însăși președintele statului se complace de șapte ani să conducă un „stat eșuat’’, așa cum recent a declarat.

“Același președinte a reușit să dezbine foarte mult cetățenii acestui popor pe diferite criterii, folosind diferite stigmate pe care, cu prea mare ușurință, le-a atașat de o categorie de cetățeni sau alta.

Domnule președinte Klaus Iohannis, ați manipulat o țară întreagă. Ați promis oamenilor o Românie normală și a lucrului bine făcut. Guvernul dumneavoastră a adus țara în pragul colapsului: spitale care iau foc periodic, creșteri explozive la energie, categorii largi de populație care nu mai au încredere în autorități. Sunteți direct responsabil de criza politică, economică și sanitară prin care trecem, căci sunteți omul aflat în vârful sistemului, în fruntea statului român.

Singura prioritate a dumneavoastră sunteți dumneavoastră și cercul dumneavoastră de prieteni pe care-i protejați și pe care-i reprezentați cu aroganță, în disprețul Constituției. Ați semănat ură și vânt, iar acum veți culege furtună!

Românii s-au săturat să le fie încălcate drepturile și libertățile constituționale. Românii s-au săturat să trăiască într-o democrație de fațadă, într-un stat cvasi-polițienesc, controlat de servicii speciale care se sustrag controlului civil, în care la vârful instituțiilor publice sunt promovați oameni incompetenți, dar controlabili de către păpușarii din umbră. 

Din aceste considerente, domnule Klaus Iohannis, vă cer în numele poporului român demisia din funcția de președinte.“, declară Daniel Gheorghe Rusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *