Nicolae Roman(AUR) – România, noua poartă de intrare în UE pentru migranți, iar guvernul nu vede această criză

România, noua poartă de intrare în UE pentru migranții afgani . O afacere de 5000 de euro pe cap de migrant / Supravegherea sporită la frontierele Ungariei și Croației a deviat ruta către România.

Nicolae Roman, deputat AUR în Parlamentul României, a adresat o întrebare ministrului Afacerilor Interne prin care i se cere date despre migranții ajunși în România, dar și eventualele măsuri pe care statul român le-a luat pentru protejarea poporului.

“În ultima perioadă, România se confruntă din ce in ce mai mult cu migranți veniți din Africa, Afganistan, Siria și Irak. Țara noastră este situată pe una din principalele rute de tranzit ale refugiațiilor lumii, dornici să ajungă în vestul Europei.

Acest fapt a generat apariția unor infracțiuni, de la trecerea frauduloasă a forntierei de stat, a traficului de migranți până la omor, prevăzute și pedepsite de Codul nostru penal.

  1. Care este cifra migranților ajunși în România de la începutul acestui an?
  2. Cum gestionează Ministrul Afacerilor Interne criza generată de fenomenul migraționist?“, se arată în documentul oficial depus de Nicolae Roman.
Distribuie acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *