Traseul trenului Săvârșin-Radna a fost scurtat. Vasile Nagy(AUR) – Navetiștii sunt puși în situația de a pierde unicul mijloc de transport în comun pe această rută

Vasile Nagy, deputat AUR în parlamentul României, a depus o întrebare parlamentară ministrului Dan Vîlceanu cu privire la traseul trenului 2041, Săvârșin – Radna. Ministrul Transporturilor este așteptat să dea explicații cu privire la scurtarea parcursului trenului 2041.

După apariția noului plan al mersului trenurilor, ce va intra în vigoare din data de 12 decembrie 2021, am constatat că trenului cu numarul 2041 i-a fost limitat parcursul de circulație între statia Radna si Arad, față de actualul parcurs ce încă este valabil pana in data de 11 decembrie 2021.

Ca urmare a acestei noi limitari,  navetiștii – elevi și angajați –  sunt puși în situația de a pierde unicul mijloc de transport in comun pe această rută –  neexistand, în prezent, transport  in comun pe cale rutieră.

 Prin urmare, vă rugam dispuneți anularea hotărârii de scurtare a parcursului trenului 2041 , păstrând ruta, in continuare, intre stațiile Săvârșin și Radna.

De asemenea, vă rugăm să ne prezentați nota de fundamentare care a stat la baza deciziei de anulare a acestui traseu și, în cazul menținerii hotărârii inițiale de anulare, vă rugăm să ne transmiteți opinia dumneavoastră referitoare la acest caz.“, spune Vasile Nagy.

Distribuie acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *